Ολυμπιακός: «Πράξη» δεύτερη με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Ολυμπιακός: «Πράξη» δεύτερη με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη για τον δεύτερο τελικό της Volley League, με στόχο να ισοφαρίσει σε 1-1.

Τη «μάχη» του πρωταθλήματος συνεχίζει, την Τετάρτη (3/5), η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 18:00 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Ολυμπιακού υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον δεύτερο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 1-1 στη σειρά.

Μετά το αποτέλεσμα (3-1) στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου θέλουν να «πάρουν» τη ρεβάνς από τις «πράσινες» και να φέρουν στα ίσια (1-1) τη σειρά. Στη συνέχεια, το Σάββατο (6/5), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, για τον τρίτο τελικό της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Μπακαμπού – Μπαρτσελόνα: H απίστευτη ιστορία που αποκάλυψε ο άσος του Ολυμπιακού

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι:

«Θέλω να σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο τελικό, τον αυριανό. Το τελευταίο ματς ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στον εαυτό μας, στο παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε μια νέα μάχη στο γήπεδο. Η σειρά θα είναι πολύ μεγάλη! Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στις αθλήτριες μου. Θα προσεγγίσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ