Την Πέμπτη (03/05) ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη (03/05) ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη (19:00) στον πρώτο τελικό – Ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έκαναν το καθήκον τους απέναντι σε Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου αντίστοιχα και πλέον θα μονομαχήσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά, με τους Πειραιώτες να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19:00. Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες. Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 19.00 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη ορίστηκε να διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις τρεις (3) νίκες. Οι έδρες των τελικών θα είναι εναλλάξ μεταξύ των δύο φιναλίστ. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των τελικών μετά και τον προγραμματισμό της ΕΡΤ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ