Σημαντική κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα η Κωνσταντέλλου!

Σημαντική κίνηση από τον Ολυμπιακό: Στα ερυθρόλευκα η Κωνσταντέλλου!

Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού – Ενισχύεται σημαντικά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του πειραϊκού συλλόγου.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση, στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Μια κίνηση, που προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι και παράλληλα ενισχύει τον ελληνικό κορμό, αποδεικνύοντας την επιθυμία της διοίκησης του Ερασιτέχνη να επιστρέψει άμεσα στους τίτλους το γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την 26χρονη κεντρική, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Θήρας, πραγματοποιώντας μάλιστα σπουδαίες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο «καυτά» γκαρντ και το «Big Bang» της νέας Euroleague

Εμφανίσεις, με τις οποίες κέρδισε τη μεταγραφή της στην ομάδα του Πειραιά, με την Έμιλυ Κωνσταντέλλου να επιβραβεύεται για την εξαιρετική εικόνα που είχε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του μια ακόμα εξαιρετική παίκτρια. Η Κωνσταντέλλου ξεκίνησε την καριέρα της από τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2010-15) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΦΟ Βριλησσίων (2015-16), Ηρακλή Κηφισιάς (2016-17), Πορφύρα (2017-19), Παναθηναϊκό (2019-20 και 2021-22), Πανναξιακό (2020-21) και ΑΟ Θήρας (2022-23).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε την παραμονή της Μελίνας Εμμανουηλίδου, η οποία υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου. Η δήλωση της Μελίνας Εμμανουηλίδου: «Συνεχίζω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό! Βρίσκομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, έχω μεγαλώσει εδώ, έχω ζήσει πολλά. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή, να επιστρέψει στα τρόπαια. Προσωπικά, θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ