Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Champions League

Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Champions League

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League στη Σερβία.

Στο Βελιγράδι θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να διεκδικήσει την είσοδο στην φάση των ομίλων του Champions League στο βόλεϊ, με την σημερινή (9/8) κλήρωση να «βγάζει» διοργανώτρια την Παρτιζάν, για τον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι αγώνες με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν, και την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπιγέλινα, θα γίνουν στο «Sport Center Šumice» σε μονά ματς, με τους δύο πρώτους να παραμένουν στο Champions League, ενώ ο τρίτος θα συνεχίσει στο CEV Cup.

Αμέσως μετά την κλήρωση, ο team manager του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος, δήλωσε:

«Μετά την άκρως επιτυχημένη χρόνια που πέρασε με την κατάκτηση του Cev Challenge cup ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κορυφαία διοργάνωση, το CEV Champions league. Στην προκριματική φάση ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το νέο format της Cev καλείται να προκριθεί από τους ομίλους σε δύο γύρους ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Champions league. Η κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους με την πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν και την πρωταθλήτρια Βοσνίας, Μπιγέλινα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους όμως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κάνει 2 νίκες και να προκριθεί ως πρώτος στον επόμενο γύρο ώστε να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στους ομίλους. Από το ξεκίνημα της σεζόν λοιπόν η ομάδα μας θέτει ως στόχο την είσοδο στους ομίλους και έχουμε όλοι μας υψηλό κίνητρο για αυτό. Θα δουλέψουμε όλοι στον σύλλογο προς αυτή τη κατεύθυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ