Τσιτσιπάς: Έναρξη υποχρεώσεων στο Τορόντο

Τσιτσιπάς: Έναρξη υποχρεώσεων στο Τορόντο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει σήμερα (όχι πριν από 20:45) στη μάχη του Masters στο Τορόντο απέναντι στον Γκαέλ Μονφίς.

Ο τίτλος της προηγούμενης εβδομάδας στο Λος Κάμπος ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει σήμερα Τετάρτη, τις υποχρεώσεις του για το Masters του Τορόντο, με την ώρα έναρξης να ορίζεται όχι νωρίτερα από τι 20:45.

Απέναντι του στο ποδαρικό του στον Καναδά θα βρεθεί ένας παλιός γνώριμος. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο (είχε περάσει με bye τον πρώτο) τον 36χρονο Γάλλο Γκαέλ Μονφίς.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση για τον Στέφανο σε καναδικό έδαφος, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ταλαιπωρηθεί με θέματα τραυματισμών όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στο Tour.

Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από μια καταπληκτική εβδομάδα στο Μεξικό, εκεί όπου κατάφερε να πάρει τον τίτλο.

Αντίθετα ο Μονφίς έπαιξε στο πρώτο γύρο απέναντι στον πολύ ανεβασμένο τους τελευταίους μήνες, Κρίστοφερ Γιούμπανκς, τον οποίο και κατάφερε να κερδίσει με ανατροπή (7-6/6-7/1-6).

Οι δύο παίκτες έχουν ξανά βρεθεί αντιμέτωποι στο παρελθόν τρεις φορές, όμως για να βρούμε την τελευταία θα πρέπει να πάμε τέσσερα χρόνια πίσω και το τουρνουά του Ντουμπάι, εκεί όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει με ανατροπή (4-6/7-6/7-6).

Είχαν ξανά παίξει μέσα στο 2019, στη Σόφια της Βουλγαρίας, όταν και ο Μονφίς είχε κερδίσει με 6-3/7-6. Πρώτη τους αναμέτρηση ήταν πριν από πέντε χρόνια στην Σαγκάη, με τον Στέφανο να επικρατεί δύσκολα με 2-1 σετ (7-6/4-6/6-4).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ