Ελλάδα – Ρουμανία 1-3: Έχασε και τώρα ψάχνει το θαύμα

Ελλάδα – Ρουμανία 1-3: Έχασε και τώρα ψάχνει το θαύμα

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ρουμανίας, ηττήθηκε με 1-3 σετ και πλέον θα κυνηγήσει την υπέρβαση απέναντι στη Γαλλία.

Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι με την Ρουμανία, αν και μπήκε στο παιχνίδι με το σετ που κέρδισε, έχασε με 1-3 σετ και θα διεκδικήσει τις λιγοστές πιθανότητες πρόκρισής της απέναντι στη Γαλλία, ενώ χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η Εθνική μας ομάδα έπαιξε ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, απέναντι στην Ρουμανία και παρά τη συγκλονιστική προσπάθεια δεν κατάφερε να επικρατήσει.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιόλιος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ιτούδη

Οι Ρουμάνοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και νωρίς στο πρώτο σετ έδειξαν τις διαθέσεις τους με το 11-22. Τελικά οι Βαλκάνιοι πήραν το πρώτο σετ με 16-25.

Αντίστοιχη εικόνα παρουσίασαν οι Έλληνες διεθνείς και στο δεύτερο σετ, το οποίο τελικά έχασαν με 18-25.

Η έναρξη του τρίτου σετ βρήκε την Ελλάδα σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση, με τους Ρουμάνους να κάνουν νωρίς double score με 3-6, όμως οι παίκτες του Μπονινφάντε είχαν ψυχικά αποθέματα, γύρισαν εύκολα το παιχνίδι (17-14) και κατάφεραν να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ, για να μειώσουν σε 1-2 σετ.

Το τέταρτο σετ κινήθηκε στους ρυθμούς των δύο πρώτων, με τους διεθνείς από τη Ρουμανία, να εκμεταλλεύονται τον τραυματισμό του Ράπτη και να επικρατούν με 21-15.

Τα σετ: 16-25, 18-25, 25-23, 21-25

H βαθμολογία του ομίλου, μετά την ήττα της Ελλάδας:

Την Τρίτη 5/9, στις 17:00 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, θέλει μόνο νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρει την πρόκριση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ