Ο Λιόλιος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ιτούδη

Ο Λιόλιος άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Ιτούδη

Ο Δημήτρης Ιτούδης υπενθύμισε πως έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Η Ομοσπονδία όμως μοιάζει έτοιμη να πατήσει το «κουμπί» για την επόμενη ημέρα

Στον δρόμο της επιστροφής στη βάση της η εθνική ομάδα των Ανδρών (έστω οι πρώτοι 14 μιας και τόσα αεροπορικά εισιτήρια βρέθηκαν για σήμερα) και όπως φαίνεται η παρουσία της σε αυτό το Μουντομπάσκετ άνοιξε πληγές ικανές να φέρουν αλλαγές με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του προπονητή.

Τι και αν υπενθύμισε ο Δημήτρης Ιτούδης πως έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ΕΟΚ; Όπως φαίνεται ο Βαγγέλης Λιόλιος ήδη έχει βάλει στο μυαλό του την ανάγκη για ένα… ηλεκτροσόκ από εκείνα που συνήθως τα πληρώνει ο προπονητής. Στην προκειμένη περίπτωση ο δύο φορές νικητής της Euroleague, Ιτούδης.

«Για οποιαδήποτε μη αγωνιστική υπέρβαση και κατάκτηση του στόχου της συμμετοχής μας στην Ολυμπιάδα την αποκλειστική ευθύνη την έχω εγώ και η ΕΟΚ. Θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δούμε τι πήγε λάθος και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Ποτέ δεν κρύφτηκα.

Η ευθύνη είναι δική μου και της Ομοσπονδίας» ανάφερε ο πρόεδρος της ΕΟΚ στη σημερινή του δήλωση. Και από τη στιγμή που νιώθει πως έχει την… ευθύνη; Τότε φαίνεται πως αυτή περνά και από την επιλογή του για τον εθνικό μας πάγκο. Επιλογή του Λιόλιου ήταν άλλωστε ο Ιτούδης. Θυμίζουμε ότι το επόμενο καλοκαίρι η εθνική ομάδα έχει προ-Ολυμπιακό διεκδικώντας μια θέση για το Παρίσι. Αν είναι να γίνει κάτι λοιπόν προφανώς θα πρέπει να γίνει σχετικά σύντομα.

Ποια ονόματα ακούγονται; Από χθες ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης ακούγονται σε κάθε κουβέντα. Αν υπάρχει κάτι προχωρημένο; Προφανώς όχι. Αν όμως είναι όντως να αντικατασταθεί ο προπονητής δεδομένα ο ελεύθερος Σφαιρόπουλος, αλλά και το βαρύ όνομα του Kill Bill θα πέσουν σοβαρά στο τραπέζι. Άμα τη επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, όλα αυτά τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος και από εκεί θα προκύψουν οι εξελίξεις για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ