Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Βλαχάκη

Ολυμπιακός: Ανανέωσε η Βλαχάκη

Η 23χρονη ακραία υπέγραψε νέο συμβόλαιο (1+1) με τις νταμπλούχες Ελλάδας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Κωνσταντίνα Βλαχάκη. Η Ελληνίδα ακραία συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των Πειραιωτών και ανανέωσε τη συνεργασία της με τις νταμπλούχες Ελλάδας.

Η 23χρονη θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα τουλάχιστον μέχρι το 2019, ενώ στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Η Βλαχάκη στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι είναι χαρούμενη που θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και έδωσε το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μου. Όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό και μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρονιά, πώς να μην θέλει κάποιος να μείνει. Eίμαστε μια οικογένεια και είναι και αυτός ένας λόγος που ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στον Ολυμπιακό.  Για τη νέα σεζόν εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη. Η Ελληνίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ