Μιτσέλι: «Βγάλαμε όλη μας τη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο»

Μιτσέλι: «Βγάλαμε όλη μας τη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο»

Ο Λορέντζο Μιτσέλι μίλησε για τη σπουδαία εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 3-0 σετ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ στον Ρέντη με 3-0 σετ για την 1η αγωνιστική της Volley League και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Λορέντζο Μιτσέλι, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης συνεχάρη τις παίκτριές του και τόνισε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί καλά για το πρώτο στάδιο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι… πρωταθλητής Ευρώπης, τέσσερις αγωνιστικές μετά όγδοο φαβορί και βλέπουμε… (pics)

«Το πρώτο ματς σήμερα. Ξεκίνησε έντονα το ματς, τα κορίτσια ήταν λίγο μουδιασμένα και είναι λογικό, γιατί ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι, όμως βγάλαμε όλη μας τη δύναμη στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, ξεκινήσαμε καλά την πορεία μας, έχουμε προετοιμαστεί καλά για το πρώτο στάδιο της σεζόν. Δεν ήταν το καλύτερο μας επίπεδο αυτό, το επίπεδο του βόλεϊ που θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε, όμως ήταν λογικό, γιατί είμαστε νέα ομάδα. Είναι πολύ ωραίο που ξεκινάμε τη σεζόν έτσι, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Η Μίλιτσα Κούμπουρα από την πλευρά της ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που ξεκινήσαμε αυτή τη σεζόν. 3-0 έναν αντίπαλο πολύ καλό, τον ΠΑΟΚ, που έχει πολύ καλές παίκτριες. Παλέψαμε πολύ σκληρά σήμερα, όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε μπροστά».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ