Ο Μπαρμπούνης MVP της πρεμιέρας της φετινής Volley League

Ο Μπαρμπούνης MVP της πρεμιέρας της φετινής Volley League

Ο 23χρονος ακραίος του Φοίνικα Σύρου Σπύρος Μπαρμπούνης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League 2023-24.

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Φοίνικα Σύρου επί του Πηγάσου Πολίχνης με 3-1 σετ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ηταν βασικός ακραίος σε όλα τα σετ, σημείωσε 18 πόντους με 13/32 τελειωμένες επιθέσεις, 41% αποτελεσματικότητα επίθεσης, ενώ στην υποδοχή είχε 22 προσπάθειες με 77% υποδοχή και 59% άριστες και μόλις ένα λάθος. Πήρε έναν άσσο σε 11 σερβίς ενώ ήταν εντυπωσιακός στο μπλοκ με 4 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Ιστορικό ρεκόρ από την Κ19 του Ολυμπιακού – 17 σερί νίκες η ομάδα του Συλλαϊδόπουλου (pic, vid)

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Σπύρος Μπαρμπούνης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Είναι η 38η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του A.O.Φοίνικα από την καθιέρωση του θεσμού το 1998. Ο Σπύρος Μπαρμπούνης είναι γεννημένος 01/08/2000 και έχει ύψος 1.90.

Μετά την ανακοίνωση της διάκρισης του που έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Τσέντομιρ Ίλιτς ο Σπύρος Μπαρμπούνης δέχτηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του και δήλωσε: «Είναι κάτι πολύ ωραίο για όλη την ομάδα. Είναι τιμή μου μία τέτοια διάκριση σε ένα ομαδικό άθλημα. Μου έλειψε ο κόσμος στο γήπεδο. Μακάρι να ήταν εδώ να πανηγυρίζαμε όλοι μαζί, αλλά υποσχόμαστε πως θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Ηταν ένας πολύ ωραίος αγώνας και ακόμα καλύτερα που ήρθε η νίκη και αυτή η ατομική διάκριση. Αφιερώνω αυτό το έπαθλο στην οικογένεια μου και φυσικά σε όλη την ομάδα, τον προπονητή, το σταφ και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα».

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ

2023-24: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

2022-23: Α.Ε.Κ.

2019-20: Παναθηναϊκός Α.Ο.

2018-19: Απόλλων Σμύρνης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ