Καστελάνι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Καστελάνι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 3-0 σετ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική της Volley League.  Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν και επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Ντανιέλ Καστελάνι.

Ο Ιταλός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εξέφρασε τη χαρά του και την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του και την άνετη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.  «Η ομάδα ήταν καλή και είχε καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε. Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αντώνη (σ.σ. Βουρδέρη), γιατί έκαναν πολύ καλή προετοιμασία, όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, όπως και για το ότι κερδίσαμε, για το ότι η ομάδα ήταν καλή και είχε καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό το πρώτο παιχνίδι».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Γεια σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, γεια σε όλο τον κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ. Είμαστε ξανά εδώ, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, πήραμε τους τρεις πρώτους βαθμούς, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Κερδίσαμε καλά ράλι, είχαμε καλό side-out, καλά σερβίς, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς, σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο για να προπονηθούμε περισσότερο μαζί. Πάμε βήμα-βήμα, θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Πάμε Ολυμπιακέ, σας αγαπώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ