Ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός έπειτα από 9 χρόνια- Νίκησε και τη Γκαλάτι (3-1)

Ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός έπειτα από 9 χρόνια- Νίκησε και τη Γκαλάτι (3-1)

Με τρεις νίκες ο Ολυμπιακός στη Ρουμανία, επέστρεψε κάτω από τα αστέρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3 στα 3 στα προκριματικά του CEV Champions League αφού επικράτησε με 3-1 σετ (25-22, 18-25, 19-25, 26-28) επί της Αρκάντα Γκαλάτι στη Ρουμανία και εξασφάλισε την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια.

Οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση από το δεύτερο κερδισμένο σετ, όμως οι παίκτες του Ντάνιελ Καστελάνι συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγώνα και τελικά πήραν το τρίτο σετ και μαζί τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός και η ομάδα από τη Ρουμανία προκρίθηκαν στους ομίλους του CEV Champions League.

Διαβάστε επίσης: Επιστροφή στις νίκες για Λίβερπουλ με «show» Τσιμίκα (3-0, vids)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέλαβαν την πρωτιά κι αυτό σημαίνει ότι θα συμπληρώσουν τον πρώτο όμιλο στον οποίο βρίσκονται η Ζάκσα (Πολωνία), η Ροζελάρε (Βέλγιο) και η Ζιράτ (Τουρκία).

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο πόντο και τους Ερυθρόλευκους να περνάνε μπροστά για πρώτη φορά  στο 10-11 Στη συνέχεια η Αρκάντα επέστρεψε και πήρε κεφάλι στο σκορ με 18-15 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά έως τότε στο ματς. Οι Ρουμάνοι έφτασαν στη κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος και απέκτησε από νωρίς προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους και έφτασαν στην ισοφάριση με 18-25. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε όταν οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέκτησαν το τρίτο σετ, το οποίο ήταν και το πιο εύκολο, αφού οι παίκτες του Καστελάνι έφτασαν και τη διαφορά στο +8. Με το σετ αυτό, ήδη ο Ολυμπιακός είχε εξασφαλίσει τη πρόκριση.

Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 10-20, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σε 24-24, οδηγώντας το σετ σε τέσσερα ματς πόιντ. Το σετ ολοκληρώθηκε με σκορ 26-28 και τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν πανηγυρικά τη νίκη.

Τα σετ: (25-22, 18-25, 19-25, 26-28)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ