Επιστροφή στις νίκες για Λίβερπουλ με «show» Τσιμίκα (3-0, vids)

Επιστροφή στις νίκες για Λίβερπουλ με «show» Τσιμίκα (3-0, vids)

Με τον Κώστα Τσιμίκα να... σερβίρει τα δύο από τα τρία γκολ η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 επί της Μπρέντφορντ, επιστρέφοντας έτσι στα τρίποντα...

Με τον Κώστα Τσιμίκα να βγάζει δύο ασίστ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να βρίσκει δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 3-0 της Μπρέντφορντ, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Λούτον.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Σαλάχ στο 39΄, έπειτα από ασίστ του Νούνιεζ, με την ομάδα του Κλοπ έτσι να κλείνει την ανάπαυλα όντας μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του… σερβιτόρου για να «σφραγίσει» το τρίποντο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός το «Γεντί Κουλέ» για να «σπάσει» το «μπλόκο»

Αρχικά στο 62′ έκανε την σέντρα από τα αριστερά βρίσκοντας στο δεύτερο δοκάρι τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 74′ ο Έλληνας μπακ… σέρβιρε στον Ντιόγκο Ζότα με τον Πορτογάλο άσο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (90′ Κουάνσα), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ (90′ Μακόνελ), Έντο, Χάκπο (83′ Έλιοτ), Σαλάχ, Νούνιες, Ζότα (84′ Ντίας)

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ:
Φλέκεν, Άγερ, Μι, Κόλινς, Πίνοκ, Γιάνελτ (46′ Ονιέκα), Ράσμουσεν (73′ Γκόντος), Νόργκααρντ, Γένσεν (72′ Γιαρμόλιουκ), Εμπεουμό, Γουίσα (72′ Μοπέ)

Η ασίστ του Τσιμίκα για το 2-0:

Η ασίστ για το 3-0:

Έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί η Γουέστ Χαμ

Έπειτα από ένα ματς με τρελό ρυθμό η Γουέστ Χαμ επικράτησε εντός έδρας με 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πακετά (3′), Μπόουεν (65′) και Σούτσεκ (88′) τα γκολ για τα «σφυριά». Αβονίγι (44′), και Ελάνγκα (63′) τα γκολ για την Φόρεστ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Αγκέρ, Έμερσον, Άλβαρες (79’ Αντόνιο), Γουόρντ Πράουζ, Σούτσεκ, Πακετά (90+9’ Ογκμπόνα), Κουντούς (90+9’ Κρέσγουελ), Μπόουεν.

ΦΟΡΕΣΤ: Βλαχοδήμος, Άινα (75’ Οριέ), Νιακατέ, Μουρίγιο (75’ Μπολί), Τοφολό, Σανγκαρέ (90’ Οριγκί), Μανγκαλά, Ντομίνγκες (46’ Ντανίλο), Γκιμπς Γουάιτ, Αβονίγι (75’ Γουντ), Ελάνγκα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Άστον Βίλα – Φούλαμ 3-1 (27′ αυτ. Ρόμπινσον, 42′ Μαγκίν, 64′ Γουότκινς / 70′ Χιμένες)
Μπράιτον – Σέφιλντ 1-1 (6′ Αντινγκρά / 74′ αυτ. Γουέμπστερ)
Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 3-0 (39′ 62′ Σαλάχ, 74′ Ζότα)
Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ 3-2 (3′ Πακετά, 65′ Μπόουεν, 88′ Σούτσεκ / 44′ Αβονίγι, 63′ Ελάνγκα)
12/11 18:30 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ