Ζιράτ – Ολυμπιακός 3-0: Ήττα στην Τουρκία για τους ερυθρόλευκους

Ζιράτ – Ολυμπιακός 3-0: Ήττα στην Τουρκία για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 σετ στην Τουρκία από την Ζιράτ και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ΖΑΚΣΑ - Κνακ Ρουζελάρε για να μάθει αν θα συνεχιστεί το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Τουρκία από την Ζιράτ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Champions League και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ΖΑΚΣΑ – Κνακ Ρουζελάρε για να μάθει αν θα συνεχίσει το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Στο πρώτο σετ οι Πειραιώτες έδειξαν αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο ηττήθηκαν με 25-22. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί φτάνοντας με σχετική άνεση στην κατάκτηση των επόμενων δύο σετ, για το τελικό 3-0.

Διαβάστε επίσης: Νέο μπαμ ετοιμάζει ο Αλαφούζος: Μετά τον Μπακασέτα, κλείνει και τον Μαξίμοβιτς

Έτσι οι Τούρκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στους φετινούς ομίλους του Champions League χωρίς ήττα, παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση και παράλληλα την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πλέον έπειτα και από αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες μονάχα για την 2η θέση που οδηγεί στα playoffs η την 3η η οποία θα τον στείλει στα νοκ άουτ του CEV Cup.

Όλα τα παραπάνω θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του ΖΑΚΣΑ – Κνακ Ρουζελάρε ένα ματς το οποίο ορίστηκε σε διαφορετική ώρα σε σχέση με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κάτι το οποίο έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στους ανθρώπους των ερυθρόλευκων σχετικά με την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ζιράτ Μπανκάσι 16 (18-6)
Ολυμπιακός 6 (8-12)
ΖΑΚΣΑ 6 (8-12)
Κνακ Ρουζελάρε 5 (5-9)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ