Νιζέτιχ: «Θα… παλέψουμε με την ΑΕΚ, το σερβίς θα μας βοηθήσει»

Νιζέτιχ: «Θα… παλέψουμε με την ΑΕΚ, το σερβίς θα μας βοηθήσει»

Όσα δήλωσε η Γιας Νίζετιχ για το μεγάλο ντέρμπι της Volley League γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ το Σάββατο (22/2,19:00) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»

Το Σάββατο (24/2) στις 19:00, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Αποσύρει τη φανέλα του Πρίντεζη ο Ολυμπιακός (vid)

Για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση μίλησε η Αργεντίνα ακραία των ερυθρόλευκων, Γιας Νίζετιχ, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το ματς με την ΑΕΚ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι από τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν. Επίσης, θέλουμε τη νίκη, για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στη συνέχεια, ακολουθούν και τα πλέι οφ. Είμαστε μια ομάδα… πολεμική, ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, που τα δίνει όλα! Και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Δουλεύουμε, για να βελτιώνουμε συνεχώς το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το σερβίς μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, το Σάββατο, για να κερδίσουμε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ