Στη «μάχη» των πλέι οφ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Στη «μάχη» των πλέι οφ τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη (27/3, 18:00) οι Ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρκόπουλου για τον πρώτο προημιτελικό (1-8) της Volley League, με στόχο το 1-0 στη σειρά.

Στη «μάχη» των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τετάρτη (27/3) το απόγευμα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 18:00, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Μαρκόπουλου εκτός έδρας, για τον πρώτο προημιτελικό (1-8) της Volley League, με στόχο το 1-0 στη σειρά και το πρώτο από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στην ημιτελική φάση (1-4).

Διαβάστε επίσης: Η παράδοση και η δυναμικότητα δείχνουν Ελλάδα

Οι «ερυθρόλευκες» τερμάτισαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, στην κανονική διάρκεια, στο +9 (59-50) από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Τώρα, ξεκινάει το πιο σημαντικό και ωραίο κομμάτι της δουλειάς μας, τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όλα ξεκινούν από το 0-0. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που δουλεύει πολύ, που διψάει για νίκες. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τον δεύτερο στόχο που έχουμε στη σεζόν».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Το πιο συναρπαστικό κομμάτι της σεζόν ξεκινά, επιτέλους, αύριο. Είμαστε ενθουσιασμένες, έτοιμες να δείξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ. Το Μαρκόπουλο είναι καλή ομάδα, με καλές παίκτριες και καλά οργανωμένο σύστημα παιχνιδιού. Όμως, σε όλη τη σεζόν έως τώρα, δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα. Οπότε, αν παίξουμε στο επίπεδό μας, δεν περιμένω κάποια έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ