Ολυμπιακός : Ανανέωσε επίσημα με Στεφάνου

Ολυμπιακός : Ανανέωσε επίσημα με Στεφάνου

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Στεφάνου όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Στεφάνου. Ο 37χρονος λίμπερο τα είχε βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και εν τέλει σήμερα, Δευτέρα (18/06) ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με τους ερυθρόλευκους.

Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται στο λιμάνι μετά την επιστροφή του από την Κηφισιά, αποτελώντας ένας από τα σημαντικότερα στοιχεία στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια τόσο στην Volley League, όσο και εκτός συνόρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Στεφάνου τόνισε ότι νιώθει μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα.

Επίσης, ευχήθηκε και η νέα σεζόν να φέρει χαρά και τίτλους στους Πειραιώτες.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έβδομη συνολικά στον Ολυμπιακό. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα με τιμά και εύχομαι να συνεχίσουμε με τίτλους και χαρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ