Oλυμπιακός: Έτοιμος να κλειδώσει τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Oλυμπιακός: Έτοιμος να κλειδώσει τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (20/4) στις 19:00 (OSFP TV), τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον τρίτο τελικό της Volley League, με μοναδικό στόχο το 3-0, ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να κατακτήσουν το νταμπλ.

Μετά τις νίκες (3-2, 1-3) στους δύο πρώτους τελικούς με τις «πράσινες» σε Ρέντη και Μετς, οι «ερυθρόλευκες» δίνουν την τρίτη «μάχη», αποφασισμένες να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τα εισιτήρια!

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρώτη ευκαιρία για εμάς να αναδειχθούμε πρωταθλητές, τελευταία ευκαιρία για αυτούς να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα αυτό που θα έρθει να κερδίσει. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στους στόχους που έχουμε για το ματς, τις λεπτομέρειες, τη στάση που πρέπει να έχουμε και να παίξουμε φάση με φάση με τη φιλοσοφία μας. Είμαστε έτοιμοι για ένα μεγάλο ματς και για αυτό χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας, να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω στο γήπεδο. Θα παλέψουμε για τον Ολυμπιακό».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αγώνα, αύριο. Ο Παναθηναϊκός παίζει σε υψηλό επίπεδο. Το κίνητρο είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να χαλαρώσουμε. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ, για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο. Η παρουσία του κόσμου μας θα είναι καθοριστική. Το ματς είναι πολύ σημαντικό, για αυτό και θέλουμε τους φιλάθλους μας μαζί μας, να μας ωθήσουν στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ