Τέλος από την ΑΕΚ ο Οτσάλ, ανέλαβε ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι

Τέλος από την ΑΕΚ ο Οτσάλ, ανέλαβε ο Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι

Ο Γιονούς Οτσάλ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι να τον διαδέχεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι να διαδέχεται τον Γιονούς Οτσάλ.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Παπανικολάου στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Οτσάλ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιουνούς Οτσάλ.

Ο Γιουνούς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου τον Νοέμβριο του 2022 και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας της Ιστορίας του.

Θα αποτελεί πάντοτε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και παράλληλα έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της.

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Δήλωση Γιουνούς Οτσάλ στο “aek gr“:

«Ύστερα από δύο σεζόν με την ΑΕΚ, το συμβόλαιό μου έληξε και ήρθε η ώρα να πω “αντίο”. Σε αυτή την περίοδο, φτάσαμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες σεζόν, φτάσαμε στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και τις δύο σεζόν και κατακτήσαμε το Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία, μα κυρίως τους σπουδαίους φιλάθλους της ΑΕΚ, που είναι και τα μεγάλα στηρίγματα αυτού του κλαμπ. Αυτοί που έρχονταν στους αγώνες και μας στήριζαν ακόμα κι όταν δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ένιωσα και θα συνεχίσω να νιώθω την παρουσία τους πίσω από τις όμορφες αναμνήσεις, τις μεγάλες νίκες και το Κύπελλο, που στήριξαν εμένα και την ομάδα άνευ όρων. Αντίο σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ».

Γιουνούς, σε ευχαριστούμε για όλα!».

Η ανακοίνωση του Τζιανγκρόσι:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο 51χρονος Ιταλός τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών γυναικείων ομάδων της χώρας του, καθώς και της γυναικείας ομάδας της Φενέρμπαχτσε, ενώ την τελευταία διετία διετέλεσε προπονητής του Μαρκόπουλου. Έχει οδηγήσει την Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ Τουρκίας (2015), στη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Τουρκίας (2015-16), καθώς και στην 3η θέση στο Champions League (2015-16).

Τζιανγκρόσι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ