Στον ΠΑΟΚ η Κελεσίδου

Στον ΠΑΟΚ η Κελεσίδου

Η 27χρονη λίμπερο υπέγραψε στον Δικέφαλο - «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Την απόκτηση της Ειρήνης Κελεσίδου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Η 27χρονη λίμπερο τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Δικεφάλου και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η Κελεσίδου έχει εμπειρία από την Α1 και αποκτήθηκε για να βοηθήσει τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα σαλόνια της Volleyleague. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Pre League (σ.σ δεύτερη κατηγορία), μαζί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι τρεις ομάδες έχουν ενισχυθεί με καλές παίκτριες και θα δώσουν μεγάλη μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στη Volleyleague.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε έναν μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση της ομάδας, τον κ. Κώστα Αμοιρίδη, τον κόουτς κ. Σολκίδη Δημήτριο, καθώς επίσης και το Γενικό Αρχηγό του τμήματος κ. Γιώργο Xατζηβασιλειάδη για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Pre League κατηγορίας και να συνεχίσει για τρίτη συνεχή χρονιά την ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία δύο χρόνια. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε, με τύχη και μακριά από τραυματισμούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ειρήνη Κελεσίδου. Η 27χρονη αθλήτρια, γεννηθείσα του 1991 και ύψους 1.75, αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, μετράει συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Α1 και της Α2 Κατηγορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ