Στο νοσοκομείο ο Αμαριανάκης

Στο νοσοκομείο ο Αμαριανάκης

Στο «Σισμανόγλειο» με πνευμονία και σταφυλόκοκκο ο Σωτήρης Αμαριανάκης, που ταλαιπωρείται με τα νοσοκομεία από τον περασμένο Δεκέμβριο

Η περιπέτεια υγείας του Σωτήρη Αμαριανάκη δεν έχει τελειωμό, αφού από τον περασμένο Δεκέμβριο βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά στο «Σισμανόγλειο» με πνευμονία και σταφυλόκοκκο.

Ο πρώην διεθνής κεντρικός μπλοκέρ του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία με κόβιντ, πνευμονία και σταφυλόκοκκο, αναπνέει με με μάσκα οξογόνου, ενώ πέρασε και από την εντατική. Ο Ολυμπιακός και η ΕΟΠΕ, μπορούν να βοηθήσουν τον Θεσσαλονικιό παίκτη να έχει καλύτερη ιατρική περίθαλψη, προκειμένου να ξεπεράσει τα χρόνια προβλήματα του.

Διαβάστε επίσης: Φλικ: «Ο Σέζνι καπνίζει μερικές φορές, δεν το χω ξαναδεί» (vid)

Ο Αμαριανάκης θεωρείται από τους κορυφαίους κεντρικούς μπλοκέρ στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ, αν και ταλαιπωρήθηκε κατά την διάρκεια της καριέρας του από ρευματοειδή αρθρίτιδα, που τον ανάγκασε να σταματήσει την ενεργό δράση, τουλάχιστον για ένα χρόνο. Τα κατάφερε, επέστρεψε και κέρδισε 6 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 1 ευρωπαϊκό κύπελλο με τον Ολυμπιακό, όπου πήγε μετά τον Έσπερο και τον ΠΑΟΚ. Μέλος της Εθνικής που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωβόλεϊ της Γάνδης και του Ολυμπιακού που έπαιξε σε τέσσερα συνεχόμενα φάιναλ φορ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Μετά τον Ολυμπιακό έπαιξε σε Κτησιφώντα, Φιλία Ηλιούπολης, Ιωνικό Νικαίας και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ