Στον Πανναξιακό η Αλεξ Ριντ

Η 24χρονη Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε στην ομάδα της Νάξου και θα ενισχύσει την προσπάθειά της στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στον Πανναξιακό η Αλεξ Ριντ | to10.gr

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Πανναξιακός, με το σύλλογο της Ναξου να ανακοινώνει την απόκτηση της Αλεξ Ριντ. Η 24χρονη Αμερικανίδα αγωνίζεται ως ακραία και η απόκτησή της δυναμώνει πολύ την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στις πρώτες τις δηλώσεις ως αθλήτρια του Πανναξιακού η Ριντ δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για τον Πανναξιάκο! Έχω μια καλή αίσθηση για την ομάδα μας και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ταλαντούχα. Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Ανυπομονώ να συναντήσω όλους όσους ασχολούνται με το σύλλογο και να έχω μια νέα εμπειρία σε αυτό το όμορφο νησί».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αμερικανή αθλήτρια Άλεξ Ριντ, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 24χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 180εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Άλεξ Ριντ στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο