
Μετά την επιτυχία των Νεανίδων νωρίτερα τη φετινή σεζόν, ήταν η σειρά των Κορασίδων του Ολυμπιακού να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας
Οι Κορασίδες της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, με 3-2, στο τάϊ μπρέικ, της Ελπίδας Αμπελοκήπων και έγινε το μοναδικό κλαμπ στην Ελλάδα που πήρε 5 τίτλους, σε ισάριθμες διοργανώσεις.
Μετά την επιτυχία των Νεανίδων νωρίτερα τη φετινή σεζόν, ήταν η σειρά των Κορασίδων να αναδειχθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας, ενώ είχαν προηγηθεί οι γυναίκες με Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ.
Κοινή συνισταμένη σε όλες τις επιτυχίες ήταν ο Σπύρος Σαραντίτης, που ήταν στις γυναίκες, δίπλα στον Λορέντσο Μιτσέλι, στις νεάνιδες μαζί με τον Τριπολιτσιώτη και στις κορασίδες με την Όλγα Χατζηδημητρίου.
Οι τίτλοι στις ομάδες υποδομών πάρθηκαν στην Λάρισα για τις κορασίδες και στο Ηράκλειο για τις νεάνιδες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που στα 100 χρόνια του συλλόγου πήραμε πέντε τίτλους. Έχουμε καλό υλικό και πιστεύω ότι κάποιες κοπέλες θα βρεθούν στην ομάδα γυναικών» δήλωσε ο Σπύρος Σαραντίτης και πρόσθεσε. «Νιώθω ευλογημένος και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την διοίκηση, που θέλει να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και βοήθεια από τον Νίκο Κατσιούρα, που ασχολείται με όλα τα τμήματα».