Στις 10 Σεπτεμβρίου «κληρώνει» για την Volleyleague

Στις 10 Σεπτεμβρίου «κληρώνει» για την Volleyleague

Το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου, σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Ποσειδώνος, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Volley League.

Το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρίου (19:30), σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Ποσειδώνος, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του προγράμματος για το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών 2018-2019.

Παράλληλα, το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου η ελληνική Λίγκα της Α1 Ανδρών θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών (VLA). Στην Αθήνα θα βρεθούν εκείνο το διάστημα οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία), οι οποίοι θα παραστούν και στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως η κλήρωση του προγράμματος του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Hotel ώρα 19.30.

Παράλληλα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της VLA (Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία Βέλγιο Ιταλία Γερμανία Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ