Μουνιόθ: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ξεκινάμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Μουνιόθ: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ξεκινάμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, σχολίασε την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague

O πρωταθλητής Ελλάδας στο βόλεϊ Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική της Volleyleague την ΑΕΚ (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ την 2η τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εκτός έδρας, γεγονός που όμως δεν απασχολεί τον προπονητή του Φερνάντο Μουνιόθ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

Δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για την κλήρωση στο olympiacossfp.gr:

«Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Δεν έχει σημασία ποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά σίγουρα η έναρξη της διοργάνωσης είναι σημαντική για όλες τις ομάδες και για τους παίκτες και όλοι χρειάζονται παιχνίδια για να βρούνε ρυθμό.

Νωρίτερα έχουμε και τρία επίσημα παιχνίδια για το League Cup και αυτό θα μας βοηθήσει να φτάσουμε καλύτερα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια τις πρώτες αγωνιστικές αλλά στο τέλος θα παίξουμε με όλους, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ξεκινάμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Πριν την έναρξη της κλήρωσης βραβεύτηκε ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League 2017-2018 και του League Cup, βραβεία που παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Γιάννης Δαλέζιος, ο Τοντόρ Αλεξίεφ ως MVP της περσινής διοργάνωσης καθώς και οι Φαμπιάν Ντρίζγκα (καλύτερος πασαδόρος), Μάρκους Μπέμε και Γιώργος Πετρέας (καλύτεροι κεντρικοί), Γέρουν Ράουβερντινκ και Ραφαήλ Κουμεντάκης (καλύτεροι ακραίοι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ