Φράγκος : «Επαγγελματικό το περιβάλλον στον Ολυμπιακό»

Ο Ανδρέας Φράγκος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στις πολύ καλές συνθήκες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό.

Φράγκος : «Επαγγελματικό το περιβάλλον στον Ολυμπιακό» | to10.gr

Στις εξαιρετικές συνθήκες που συναντούν οι αθλητές στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Φράγκος o οποίος επέστρεψε φέτος στους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας ότι στην ομάδα το περιβάλλον είναι απολύτως επαγγελματικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή ακραίου:

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι ένα σωματείο σοβαρό, ένα σωματείο που δημιουργεί πολύ καλές συνθήκες για τους αθλητές, ώστε να εργάζονται και να δουλεύουν σκληρά για να καταφέρουν τους στόχους τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ασχέτως των αποτελεσμάτων η βασική του αξία είναι αυτή».

Για την άνοδο του ελληνικού βόλεϊ: «Μια καλή πορεία και στις εγχώριες διοργανώσεις και στο εξωτερικό είναι πολύ σημαντική και σίγουρα μας φέρνει πολύ μεγάλη χαρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστούμε σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Σίγουρα δεν ανεβάζει μόνο την δικά μας εικόνα σαν αθλητές αλλά ανεβάζει και την εικόνα της ομάδας και του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι το βόλεϊ έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Είναι ένα άθλημα που προσφέρει θέαμα, οι επιτυχίες φέρνουν και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουμε έτσι το ελληνικό βόλεϊ θα φτάσει πολύ ψηλά»

Για τους πολλούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα: «Για τους Έλληνες παίκτες είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε καθημερινά στην προπόνηση ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, να βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον που θα μας βοηθάει να εξελισσόμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί και εμείς σαν παίκτες μπορούμε να εξελιχθούμε αλλά και να ανεβάσουμε το επίπεδο της Εθνικής ομάδας»

Για την χημεία της ομάδας: «Είμαστε ακόμα στην αρχή. Αυτό που έχω δει όχι μόνο φέτος αλλά και τις άλλες χρονιές είναι ότι το περιβάλλον είναι καθαρά επαγγελματικό, Οι παράγοντες της ομάδας, ο προπονητής και όλη η ατμόσφαιρα είναι πολύ επαγγελματική και βλέπω όλα τα παιδιά να είναι πολύ συγκεντρωμένα στη δουλειά που κάνουν»

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο