Δικαίωση Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ, με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Δικαίωση Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ, με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός τελικά θα υποδεχθεί με κόσμο την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague καθώς καταρρίφθηκε το δεδικασμένο για επεισόδια μακριά από το γήπεδο που θα επέσυραν την τιμωρία της έδρας των ερυθρόλευκων.

Αντίθετα με τις πρώτες προβλέψεις, τελικά ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη την ΑΕΚ, έχοντας τη βοήθεια του κόσμου του, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή μίας αγωνιστικής από την αθλητική εισαγγελέα της ΕΟΠΕ, με αφορμή τα επεισόδια έγιναν μεταξύ οπαδών των ερυθρολεύκων και του Παναθηναϊκού, σε αρκετά μεγάλη απόσταση (1,5 χμ μακριά) από το γήπεδο του Εσπέρου στην Καλλιθέα, όπου διεξάγονταν η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εθνικός για το Κύπελλο.

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στον ΑΣΕΑΔ και τελικά δικαιώθηκαν με τη σημερινή δικαστική απόφαση. Ήταν εκτός λογικής η σύνδεση των επεισοδίων που έγιναν 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο, με την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού που τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή, για συμπλοκές ατόμων που φαίνεται πως είχαν οπαδικές διαφορές, σε μια περιοχή δίπλα από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ