Αναχωρεί την Παρασκευή για το τουρνουά της Νάξου ο Ολυμπιακός

Αναχωρεί την Παρασκευή για το τουρνουά της Νάξου ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αύριο Παρασκευή (5/10) θα μεταβεί στη Νάξο για το τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Πέμπτη (4/10) στο Ρέντη, την προετοιμασία του για το Τουρνουά που διοργανώνει ο Πανναξιακός και θα αναχωρήσει την Παρασκευή (5/10) το πρωί από το Λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Νάξο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας (5/10) στις 18:00 οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό των Κυπελλούχων Ευρώπης, αφού έχουν προηγηθεί τέσσερα με την Τurkish Airlines και από ένα με Αιγάλεω και Πορφύρα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος ωστόσο σκοπεύει να προφυλάξει τη Μαρία Νομικού. Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στη Νάξο αποτελείται από τις: Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντι, Σάσκια Χίπε, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ειρήνη Κοκκινάκη, Τζίνα Λαμπρούση, Ασημίνα Νικολογιάννη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή 5/10

18:00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20:30 Πανναξιακός – Θέτιδα Βούλας

Σάββατο 6/10

17:30 Μικρός τελικός

20:00 Τελικός

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Παίξαμε τέσσερα ματς με την Τούρκικη ομάδα και ίσως να ήταν λίγο νωρίς για τόσο δυνατά παιχνίδια, ωστόσο αναμφίβολα ήταν πολύ χρήσιμα για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι χρήσιμο θα είναι και το Τουρνουά στη Νάξο, αφού μπορεί να μην είμαστε καινούργια ομάδα αλλά κάναμε κάποιες αλλαγές σε κάποιες θέσεις και οι νέες αθλήτριες θέλουν λίγο χρόνο μέχρι να κατανοήσουν πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ