Παναθηναϊκός : «Οι δυο μεγαλύτεροι ελληνικοί σύλλογοι συμφωνούν, περιμένουμε αποκατάσταση για τη ληστεία της Κυψέλης»

Παναθηναϊκός : «Οι δυο μεγαλύτεροι ελληνικοί σύλλογοι συμφωνούν, περιμένουμε αποκατάσταση για τη ληστεία της Κυψέλης»

Ο Παναθηναϊκός πιάστηκε από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για να ζητήσει με επιτακτικό τρόπο την επανάληψη του ντέρμπι της Κυψέλης από το 13-11 και έπειτα, αναφέροντας πως «οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα συμφωνούν πως αυτό που συνέβη στο κλειστό της Κυψέλης συνιστά αλλοίωση».

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο μπαράζ ανακοινώσεων των τελευταίων ωρών σχετικά με την επίμαχη φάση στο ντέρμπι της Volley League.

Οι Πράσινοι πιάστηκαν από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο οποίος πήρε το μέρος των Πράσινων και τόνισε πως δέχεται την πρόταση για επανάληψη του ματς από το 13-11, για να τονίσουν πως από τη στιγμή που «οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα συμφωνούν πως αυτό που συνέβη χθες στο κλειστό της Κυψέλης συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος», περιμένουν την αποκατάσταση της «προσβολής προς το άθλημα και τον Παναθηναϊκό». Επιπλέον, αναφέρεται στο περιστατικό ως «ληστεία της Κυψέλης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Μετά και από τη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού απευθυνόμαστε πλέον προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ:

Από τη στιγμή που οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα συμφωνούν πως αυτό που συνέβη χθες στο κλειστό της Κυψέλης συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και προτείνουν να επαναληφθεί ο αγώνας από το 5ο σετ και με σκορ 13-11, περιμένουμε από τον Παντελή Ταρνατόρο και τον Γιώργο Καραμπέτσο να βρουν τον τρόπο να γίνει πράξη η επιθυμία των συλλόγων και να αποκαταστήσουν την προσβολή προς το άθλημα και τον Παναθηναϊκό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι υπόλογοι για τη δυσφήμιση του αθλήματος και για τη ληστεία της Κυψέλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ