Ολυμπιακός : «Δεχόμαστε την πρόταση του Παναθηναϊκού, να παίξουμε ξανά από το 13-11»

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι αποδέχεται το αίτημα του Παναθηναϊκού να επαναληφθεί το ντέρμπι από το 13-11!

Ολυμπιακός : «Δεχόμαστε την πρόταση του Παναθηναϊκού, να παίξουμε ξανά από το 13-11» | to10.gr

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι αποδέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού να επαναληφθεί το ντέρμπι της Volley League και μάλιστα ότι θα συνδράμει στη σχετική προσπάθεια του Τριφυλλιού, με την προϋπόθεση (που αναφέρουν και οι Πράσινοι στην ανακοίνωσή τους) αυτό να συνεχιστεί από το 13-11, δηλαδή το σημείο που έγινε το διαιτητικό λάθος. Επιπλέον, οι Ερυθρόλευκοι απαντούν με νόημα και για τα περί «χαρισμένων τάραφλεξ» που ανέφερε ο Παναθηναϊκός στην πρότερη τοποθέτησή του.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο