Βίντεο ρέφερι στους τηλεοπτικούς αγώνες της Volley League

Βίντεο ρέφερι στους τηλεοπτικούς αγώνες της Volley League

Η ΕΣΑΠ απάντησε θετικά στο αίτημα της ΚΕΔ να μπορούν οι διαιτητές να συμβουλεύονται το βίντεο στους αγώνες της Volley League με τηλεοπτική μετάδοση.

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε η ΕΣΑΠ κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της ΚΕΔ για χρήση του «βίντεο ρέφερι» στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις της Volley League. Η απόφαση αυτή αναμένεται να βοηθήσει το Ελληνικό βόλεϊ κάνοντας το έργο των διαιτητών λίγο ευκολότερο και εξαλείφοντας τις όποιες διαμαρτυρίες των ομάδων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

«Μετά και την επίσημη απάντηση της Ε.Ρ.Τ.Α.Ε. πως μπορεί να υποστηρίξει τεχνικά το «βίντεο ρέφερι» στους τηλεοπτικούς αγώνες του πρωταθλήματος, η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 θα υπάρχει η δυνατότητα «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τους κανονισμούς που προβλέπονται από την προκήρυξη (άρθρο 10.5).

Η Ε.Σ.Α.Π. απέστειλε επιστολή προς όλα τα Τ.Α.Α. και την Κ.Ε.Δ. ώστε από τους τηλεοπτικούς αγώνες Ηρακλής – Ολυμπιακός και Κομοτηνή – ΑΕΚ να γίνει χρήση του «βίντεο ρέφερι» σύμφωνα με τα όσα προέβλεπε η προκήρυξη και για τους τελικούς του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ