Μπενίτεθ : «Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Μπενίτεθ : «Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα στον επαναληπτικό με την Ινεγκόλ (29/11, 19:30).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με την Ινεγκόλ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη και αναφέρθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να δείξει η ομάδα του.

Επίσης τόνισε πως η Ινεγκόλ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και ζήτησε από τους φίλους του ολυμπιακού να είναι στο πλευρό της ομάδας ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επαναληπτικό και είναι σημαντικό για εμάς, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα που είναι έμπειρη από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα έρθουν να πιέσουν στο σερβίς και μπορούν να μας απειλήσουν στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Καλώ τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών για να μας βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Τους περιμένουμε να μας υποστηρίξουν! Σίγουρα την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε δυο σημαντικές δύσκολες εκτός έδρας νίκες αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ