Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην πρώτη μάχη με την Σαχτιόρ

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στην πρώτη μάχη με την Σαχτιόρ

Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα με τη Σαχτιόρ για τη φάση των «32» του CEV Cup.

Στη μάχη του CEV Cup ρίχνεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για την αυριανή μεγάλη μάχη με την Σαχτιόρ. Οι Πειραιώτες το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:30 θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Σαχτιόρ, στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια της φάσης των «32» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του CEV Cup.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης και Παρασκευάς Τσέλιος.

Στην αναμέτρηση με την Σαχτιόρ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) στη Λευκορωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ