Πετρέας: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ»

Πετρέας: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στη αυριανή μάχη με τον ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στο αυριανό (12/12, 18:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ απήυθυνε ο Γιώργος Πετρέας. Ο έμπειρος κεντρικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα απέναντι στον Δικέφαλο και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη μάχη με τους Ασπρόμαυρους.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια του ελληνικού βόλεϊ είναι νοκ-άουτ και όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα πάρει και την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία γιατί κρίνει μια πρόκριση σε τελικό για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι από τον ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας όπου ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε για αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και είναι έτοιμη αφού δεν υπάρχουν τραυματισμοί και στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά, δείξαμε ότι είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για να μας υποστηρίξει και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να φύγει ικανοποιημένος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ