Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Πάνοπλος απέναντι στον ΠΑΟΚ

Απαντες βρίσκονται στη διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ για την αυριανή μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το αυριανό (12/12, 18:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι Ερυθρόλευκοι είναι πλέον πανέτοιμοι για τη μάχη με τον Δικέφαλο και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Στην προπόνηση της Τρίτης ο Ισπανός τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες του και τους προετοίμασε για τη μάχη με τους Ασπρόμαυρους.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, μιλώντας ενόψει της αυριανής μάχη, δήλωσε: «Περιμένουμε εδώ και εβδομάδες αυτό τον αγώνα. Είναι ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ, είναι σημαντικός αγώνας, παίζουμε στη έδρα μας και θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση στον πρώτο τελικό της σεζόν. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να γεμίσει το Ρέντη και να είναι η δύναμη μας. Θα είναι σίγουρα ένας δυνατός αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση του με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ