Ανακοίνωσε τον Παπαλεξίου ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Παπαλεξίου ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Παπαλεξίου, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του Τόντορ Αλεξίεφ και την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή, ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Ο Έλληνας κεντρικός είναι κι επίσημα πλέον παίκτης των ερυθρόλευκων και στις πρώτες δηλώσεις τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Ο Έλληνας διεθνής είναι γεννημένος στις 28/8/1999, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παπαλεξίου ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ