Ναράνχο: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τη δουλειά μας»

Ναράνχο: «Ο κόσμος καταλαβαίνει τη δουλειά μας»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών μίλησε για τη νίκη επί της Νορβηγίας και δήλωσε ικανοποιημένος την εμφάνιση της «γαλανόλευκης».

Εντυπωσιασμένος από την προσέλευση του κόσμο στο κλειστό του Μαρκόπουλου αλλά και από τις επιδόσεις και των 14 αθλητριών που χρησιμοποίησε παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟΠΕ ο Γκιγιέρμε Ναράνχο, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Νορβηγίας.

«Όλα καλά πήγαν. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τα κορίτσια. Σε μικρό διάστημα κατάφεραν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Όλες και οι 18 που κλήθηκαν έδειξαν διάθεση και προσήλωση στον στόχο που ήταν να νικήσουμε και τη Νορβηγία» είπε αρχικά για τον αγώνα και στη συνέχεια ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον κόσμο. «Ήταν εκπληκτικό αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο αλλά τελικά αυτοί που μας ακολουθούν καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική. Μας επιβραβεύουν και τους ευχαριστούμε».

O προπονητής της Νορβηγίας Ματ Βαν Βέζελ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την δίκαιη προκρισή της. Είναι πολύ καλή ομάδα και άξιζει να είναι στο ευρωπαϊκό. Όσον αφορά εμάς, είμαστε νέα ομάδα και οι περισσότερες από τις αθλήτριες δεν έχουν παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Θέλουμε πολύ δουλειά για να βρεθούμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Εντυπωσιασμένη από την παρουσία του κόσμου εμφανίστηκε με δηλώσεις της η Σία Τοτσίδου. «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την τελική έκβαση του αγώνα. Είχαμε στόχο τη νίκη με 3-0 ακόμη αν και είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση» ανέφερε χαρακτηριστικά και ολοκλήρωσε.

«Ελπίζω η πορεία αυτής της Εθνικής ομάδας να είναι ένας καλός λόγος για να εξελιχθεί το άθλημα σε όλα τα επίπεδα. Ήταν πολύ ευχάριστο να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο τρίτο σετ ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω και στα επόμενα ματς να είναι στο πλευρό μας και μαζί να πανηγυρίσουμε ανάλογες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ