Ολυμπιακός: Επόμενο εμπόδιο ο Πορφύρας

Ολυμπιακός: Επόμενο εμπόδιο ο Πορφύρας

Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν στο «Π. Σαλπέας» τον Πορφύρα με στόχο τη νίκη που θα τις διατηρήσει στην κορυφή της Volleyleague.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Πορφύρα (2/2, 20:00) για την 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 θα αγωνιστούν στο «Π. Σαλπέας» με στόχο τη νίκη που θα τις διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με εξαίρεση την Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων αθλητριών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη στις δηλώσεις της ενόψει της αναμέτρησης με τον Πορφύρα, ανέφερε: «Συνεχίζουμε τους αγώνες μας στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πορφύρα. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας αλλά στον… Πειραιά και θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε το τελευταίο διάστημα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ