Πετρέας: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας στη ρεβάνς με την Μπουργκάς»

Πετρέας: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας στη ρεβάνς με την Μπουργκάς»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στη μεγάλη μάχη με την Μπουργκάς για τα προημιτελικά του CEV Cup.

Κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον επαναληπτικό με την Μπουργκάς (14/2, 17:00) για τα προημιτελικά του CEV Cup απηύθυνε ο Γιώργος Πετρέας.

Ο άσος των Πειραιωτών ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να τη βοηθήσει να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Βουλγαρία ηττήθηκαν με 3-1 σετ και πλέον θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε την Πέμπτη να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο ξέρουμε ότι είναι μια ημέρα με ένα μεγάλο ματς στο ποδόσφαιρο. Η  ώρα είναι κατάλληλη και όσοι μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο ματς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα ώστε να φτάσουμε μέχρι τον ημιτελικό σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά από την περσινή μας παρουσία στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να μας βοηθήσει και αυτός για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τα τέσσερα σετ που απαιτούνται για την πρόκριση. Είμαι σε καλή κατάσταση και εξαρτάται από τη δική μας απόδοση η έκβαση του κρίσιμου αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ