Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα κι επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την 19η αγωνιστική της Volley League.

Eύκολη αποστολή είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης του οποίου και επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-14, 25-19, 25-18) για την 19η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα για φέτος από τον Φοίνικα Σύρου, την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους 43 βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξαιρετικοί για τους «ερυθρόλευκους» που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παχνίδια ήταν οι Ζουπάνης και Αλεξίεφ που είχαν 20 και 13 πόντους αντίστοιχα ενώ 15 είχε ο Κουμεντάκης.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε γρήγορα με 7-0 στο πρώτο σετ. Η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς και στα μέσα του σετ οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 14-4 χάρη στο μπλοκ του Στιβαχτή. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και το σετ έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες στο 25-14.

Στο δεύτερο σετ ο Εθνικός ήταν κάπως πιο ανταγωνιστικός φάνηκε πιο ανταγωνιστικός και μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 12-10 στα μέσα του σετ με επίθεση του Γκμίτροβιτς. Κάπου εκέί ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και με τους Ζουπάνη, Αλεξίεφ και Κουμεντάκη έφτασαν στο 17-12. Ο Εθνικός μείωσε στη συνέχεια αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο με το σετ να τελειώνει με 25-19 και να γίνεται το 2-0.

Ο Εθνικός ήταν καλός και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ όπου το ματς ήταν ισόπαλο 9-9 μέχρι να πάρει προβάδισμα τριών πόντων με 13-10 ο Ολυμπιακός με σερί πόντους του Ζουπάνη. Κάπου εκεί η ομάδα του Μουνιόθ ξέφυγε και «καθάρισε» το σετ και το ματς με 25-18 φτάνοντας σε μια πολύ εύκολη επικράτηση χωρίς να φορτσάρει και ιδιαίτερα.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-19, 25-18)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ