Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» την πρωτιά και το πλεονέκτημα

Ολυμπιακός: «Κλειδώνει» την πρωτιά και το πλεονέκτημα

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Παρασκευής (19:00) θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη στο Ρέντη και με νίκη θα «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ετοιμη να «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική περίοδο είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκες το απόγευμα της Παρασκευής (22/3, 19:00) θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και με νίκη θα σφραγίσουν και τυπικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volleyleague.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από σερί νίκες με 3-0 σετ, ενώ απέναντι στην Ηλιούπολη θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρωτιά, μία αγωνιστική πριν το τέλος. Το επόμενο Σάββατο, στην 22η και τελευταία αγωνιστική, οι νταμπλούχες Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη.

Ο Σέρβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριές του, πλην της Σάσκια Χίπε, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα… πιτς. Η Γερμανίδα δουλεύει σκληρά, προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Κοβάτσεβιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ηλιούπολη αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Κατερίνα Γιώτα μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης ανέφερε: «Το παιχνίδι με την Ηλιούπολη είναι σημαντικό για εμάς γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας ενόψει την πλέι οφ. Για αυτό το λόγο θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρωτιά στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ