Προκλήσεις ΠΑΟΚ στο Ρέντη

Προκλήσεις ΠΑΟΚ στο Ρέντη

Οι Ασπρόμαυροι αμέσως μετά την κατάκτηση του τρίτου σετ από τον Ολυμπιακό (2-1), επιχείρησαν να αποχωρήσουν από το παιχνίδι διαμαρτυρόμενοι για την τελευταία φάση, στην οποία, ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Φιλίποφ έχει κάνει παράβαση!

Να δημιουργήσει εντυπώσεις και να προκαλέσει ένταση στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» επιχείρησε ο ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την κατάκτηση του τρίτου σετ από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 22-17, αλλά με μία επική ανατροπή έκαναν το 27-25 και το 2-1 στα σετ.

Το σετ μάλιστα κρίθηκε από ένα λάθος του Φιλίποφ, ο οποίος στο 26-25 έκανε υπέρβαση, περνώντας το χέρι του πάνω από το φιλέ προς την πλευρά του Ολυμπιακού. Δευτερόλεπτα νωρίτερα μάλιστα είχε πατήσει πεντακάθαρα στην περιοχή των Πειραιωτών, το οποίο επίσης θεωρείται ως παράβαση και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε χάσει τον πόντο.

Δύο στα δύο από τον έμπειρο άσο του Δικεφάλου, ο οποίος όχι μόνο δεν παραδέχθηκε το  λάθος του, αλλά προσπάθησε να δημιούργησε κλίμα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μάλιστα να κάνουν νόημα στους παίκτες να αποχωρήσουν από το τάραφλεξ!

Οι Ασπρόμαυροι με τις απειλές περί αποχώρησης προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, πάντως, δεν έπεσαν στην… παγίδα τους και παρέμειναν στις θέσεις τους, αποδοκιμάζοντας τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι, διαμαρτυρόμενοι για τη φάση του Φιλίποφ, στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο έμπειρος άσος έκανε δύο παραβάσεις. Βέβαια και οι ίδιοι μετά από κάποια λεπτά κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος και επέστρεψαν, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ