ΠΑΟΚ: «Σάρωσε» τον Ηρακλή (3-0) και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά

ΠΑΟΚ: «Σάρωσε» τον Ηρακλή (3-0) και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά

Οι Ασπρόμαυροι νίκησαν εύκολα με 3-0 σετ τον Ηρακλή και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague – Το Σάββατο ο επαναληπτικός στη Μίκρα (6/4).

Σε περίπατο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι με τον Ηρακλή για τα προημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague, με τους Ασπρόμαυρους να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το πρώτο βήμα και το Σάββατο (6/4) πηγαίνει στη Μίκρα για να κάνει το 2-0 και να σφραγίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, ενώ η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κηφισιά.

Πρωταγωνιστές στην εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον συμπολίτη Ηρακλή ήταν οι Κλάπβαϊκ και Μουαγκουτούτια, με τους δύο παίκτες να «βομβαρδίζουν» την υποδοχή των Κυανόλευκων και τον Φιλίποφ να μοιράζει εκπληκτικά το παιχνίδι του Δικεφάλου.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 14-6, ενώ λίγο αργότερα πήραν το πρώτο σετ με 25-18. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα βρήκε ρυθμό σε υποδοχή και επίθεση, πήρε πόντους από το μπλοκ και προηγήθηκε εύκολα με 8-2. Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε μπροστά στο σκορ και με 25-13 έκανε το 2-0 στα σετ. Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι. Οι Ασπρόμαυροι συνέχισαν με το πόδι καρφωμένο στο γκάζι και με 25-16 έφτασαν το 3-0 και σε μία πολύ άνετη νίκη.

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-16

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σάκης Ψάρρας, μετά τη νίκη του Δικεφάλου, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας  μου, πιέσαμε τον Ηρακλή και δεν τον αφήσαμε να κάνει καθόλου το παιχνίδι του. Είναι μια νίκη μόνο, ξέρουμε ότι σε αυτή τη σειρά η πρόκριση έρχεται στις δυο, έχουμε το ματς του Σαββάτου, όπου σίγουρα ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί καλύτερος. Ωστόσο θα είμαστε και εμείς καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-0 στη σειρά. Δεν κοιτάω μακριά, κοιτάω βήμα – βήμα, έτσι έχω μάθει, δεν κάνω μακρινούς σχεδιασμούς αλλά κοιτάω αν θέλετε την επόμενη προπόνηση, εκεί χτίζεται η ομάδα, η προετοιμασία και ο αγώνας ο ίδιος. Τώρα έχουμε το επόμενο ματς στη Μίκρα, βήμα  – βήμα για να χτίσουμε και να φτάσουμε τους στόχους μας. Δεν σκέφτομαι ούτε Κύπελλα ούτε τελικούς, τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ