Σμιτ: «Δύσκολο παιχνίδι αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε»

Σμιτ: «Δύσκολο παιχνίδι αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ΑΕΚ στα προημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος. Διαβάστε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν με σκοπό την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του πρωταθλήματος της Volley League, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την πρώτη νίκη από τις δύο που χρειάζονται με 3-0 σετ και τον Γκάβιν Σμιτ να πρωταγωνιστεί.

Ο Καναδός ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 21 πόντους και 67% στην επίθεση και μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε σχετικά στο olympiacossfp.gr:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Κερδίσαμε που αυτό θέλαμε και πήραμε την πρώτη νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Από την άλλη ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε σχετικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και συγκεντρωμένα, έχοντας καλό ρυθμό. Η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά το πρώτο σετ. Τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Ήμασταν πολύ καλά σε μπλοκ και επίθεση και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ