Κοβάτσεβιτς: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Προέδρους μας, για τη συνεχή στήριξη σε κάθε επίπεδο»

Κοβάτσεβιτς: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Προέδρους μας, για τη συνεχή στήριξη σε κάθε επίπεδο»

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα (και νταμπλ) στο βόλεϊ επικρατώντας με 3-0 του Πανναξιακού και ο κόουτς Κοβάτσεβιτς δεν μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη για την αμέριστη συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού και κατέκτησε το πρωτάθλημα φτάνοντας τις τρεις νίκες που απαιτούνταν (3-0). Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκες υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάσεβιτς κατέκτησαν ένα ακόμη νταμπλ.

Ο 52χρονος Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στον Πειραιά από το 2015 και έχει στις τέσσερις χρονιές του στον ερυθρόλευκο πάγκο πανηγυρίσει ισάριθμα double. Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, από εκεί που δεν… υπήρχε στον χάρτη από το 1970 μέχρι και το 2012, έχει εξελιχθεί σε «δυνάστη» του αθλήματος μετρώντας 7 σερί κατακτήσεις πρωταθλήματος.

Η άνθιση του τμήματος βόλεϊ υπάγεται στην γενικότερη άνθιση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού για τον Ολυμπιακό, που οφείλεται στην έντονη δραστηριότητα του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Μιχάλη Κουντούρη.

Την προσφορά των δύο ισχυρών παραγόντων άλλωστε υπερθεμάτισε και ο Κοβάσεβιτς σε δηλώσεις του στο «10» μετά τη λήξη του αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο μισό στην σεζόν και την ολοκληρώσαμε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι που η Νάξος μπήκε δυναμικά, δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε σωστά και συγκεντρωμένα και με την ώθηση του κόσμου μας φτάσαμε στη νίκη που μας έδωσε το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο τους Προέδρους μας, για τη συνεχή στήριξη σε κάθε επίπεδο και τους φιλάθλους μας που δημιουργούν πάντα μοναδική ατμόσφαιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ