Φιλίποφ: «Μας πίεσαν και κάναμε εύκολα λάθη»

Φιλίποφ: «Μας πίεσαν και κάναμε εύκολα λάθη»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν στο σερβίς και οδήγησαν τους παίκτες του σε εύκολα λάθη.

Στα πολλά και εύκολα λάθη που έκαναν οι παίκτες του απέδωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Volleyleague ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν στο σερβίς και οδήγησαν τους παίκτες του σε εύκολα λάθη. «Ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά χάσαμε από τα λάθη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στο επόμενο παιχνίδι και να πάρει τη νίκη, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μας πίεσαν από το σερβίς και κάναμε εύκολα λάθη, πιστεύω ότι εκεί οφείλεται η ήττα μας. Ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά χάσαμε από τα λάθη μας.

Όταν είναι ισοδύναμες οι ομάδες τότε είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε μπροστά ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να βρούμε τι φταίει ώστε να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ