Μπενίτεθ: «Nα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας»

Μπενίτεθ: «Nα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας»

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση - νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό της Volleyleague.

Ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια των οπαδών του επικράτησε με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση των Πειραιωτών όπως ήταν λογικό ικανοποίησε απόλυτα τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ερχόμαστε από δύσκολη περίοδο τις τελευταίες εβδομάδες. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Η σειρά των αγώνων θα είναι πολύ μακριά. Πάμε στη Θεσσαλονίκη τώρα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ