Ράουβερντικ: «Με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα και στη Θεσσαλονίκη»

Ράουβερντικ: «Με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα και στη Θεσσαλονίκη»

Ο Ολλανδός μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα ενόψει του δεύτερου τελικού, που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Στο πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γερούν Ράουβερντικ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη με 3-0 σετ στον πρώτο τελικό της Volleyleague.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν ψυχή στο τάραφλεξ και πήραν την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται για την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να παίξουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πήραμε την πρώτη νίκη και αυτό είναι όλο. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Διορθώσαμε τα λάθη μας και δείξαμε τεράστια ψυχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Η σειρά είναι μεγάλη και πετύχαμε την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε. Με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ