Φιλίποφ: «Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Φιλίποφ: «Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, ωστόσο, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα τα παρατήσουν και θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, μετά την ήττα της ομάδας του στην Πυλαία με 3-1 σετ, για τον δεύτερο τελικό της Volleyleague.

Ο έμπειρος τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν πολύ στο σερβίς και κέρδισαν δίκαια το παιχνίδι, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών.

Η ομάδα του πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια, μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά το πιστεύουν και θα παλέψουν μέχρι το τέλος της σειράς.  Θα πρέπει να δουλέψουμε στην υποδοχή και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε την σειρά στην Θεσσαλονίκη».

Υπενθυμίζουμε ότι το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα γίνει την Πέμπτη στο κλειστό του Ρέντη Μελίνα Μερκούρη και ο Ολυμπιακός με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ