Στεφάνου: «Κάναμε το δεύτερο βήμα, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Στεφάνου: «Κάναμε το δεύτερο βήμα, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο έμπειρος λίμπερο μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πυλαία και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του τρίτου τελικού.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-1 σετ για τον δεύτερο τελικό της Volleyleague και πλέον απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθούν τον Δικέφαλο στο Ρέντη και με νίκη θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Στεφάνου μετά το τέλος του αγώνα στην Θεσσαλονίκη τόνισε ότι οι Πειραιώτες μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι, ωστόσο, στη συνέχεια ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη. Ο έμπειρος λίμπερο, πάντως, τόνισε ότι παρότι ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περιμέναμε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Αργήσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού, στη συνέχεια όμως ανεβήκαμε. Κάναμε το δεύτερο βήμα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Για τον Αλεξίεφ και το πόσο έλειψε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Είναι λογικό όταν μία ομάδα έχει μία σύνθεση όλη την χρονιά και της λείπει κάποιος παίκτης να ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Ανταπεξήλθαμε στα δύσκολα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δύο συναθλητές μου τον Αλεξίεφ και τον Κουμεντάκη που βρίσκονται στην ομάδα και κάνουν αυτή την προσπάθεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ